Kampovanje u seoskom domaćinstvu

Posetite nas, naspavajte se kao da ste stotinama kilometara u divljini i doručkujte obilno i bogato u našem restoranu. Sigurni smo da će vam se dopasti. Naše domaćinstvo je pravi mali kamperski raj

Camping Zornica House

Camping.Info Rating


Logo camping.info
This camping guide is live!

U okviru Etno domaćinstva, restorana i konaka, na oko 0,5 hektara zemljišta, a pod pokroviteljstvom Kamping asocijacije Srbije i Turističke organizacije Beograda otvoreno je kampiralište “Zornića Kuća”. Dovoljno izolovan od restorana, mini zoo vrta sa jedne i konaka sa druge strane, a opet blizu svih sadržaja kompleksa, kamp broji ukupno 30 mesta, uredno označenih, sa elektro i vodo instalacijama. Sadrži još i mokri čvor sa elektro instalacijama, u koji su integrisane tuš kabine. Nedaleko od njega, nalazi se vajat koji sadrži elektro instalacije sa tri prostorije: mini kuhinja sa električnim uređajima i dodatnim priključcima, svlačionica i ostava u kojoj se nalaze dodtna oprema: alat, priključci.

Posebna draž je logorište koje se nalazi u centralnom delu namenjeno druženju i veselim pričama okupljenih uz pucketanje vatre.
Posetioci kampa imaju na raspolaganju i osvetljen teren za odbojku na pesku, mogućnost igrališta za mali fudbal, iznajmljivanje bicikla i vožnju ili šetnju na jednoj od tri staze zdravlja obeležene planinskom markacijom. U sklopu domaćinstva nalazi se suvenirnica sa sveže mlevenom kafom, proizvodima domaće-kućne radinosti (med, džemovi, rakije, vina, suveniri na magnetima, domaći kajmak i više vrsta sira i još mnogo toga).
Svi gosti kampa imaju dodatni popust od 10 % na usluge domaćinstva, koje obuhvataju restoranske usluge (hrana i piće) i rekreaciju (pored gore pomenutih i jahanje konja).
Poseban ulaz, pristupačnost terena, prelep pogled i ušuškanost u zelenilo, korišćenje ostalih sadržaja domaćinstva koje se ukupno prostire na oko 3 hektara zemljišta, čine boravak svih koji vole prirodu i idilični seoski ambijent nezaboravnim.
Zdravi nam i sretni bili, pa se uskoro videli. Dobrodošli!

KONTAKT: +381 69 2540 254

KOORDINATE KAMPA: N 44.57756, E 20.38827

U Šumadiji - kao na Mediteranu...

Ovaj kamp ima posebnu draž zbog svoje pozicije u okviru seoskog (etno) domaćinstva.
Unique camping experience at the village (ethno) household.

Pronađite nas na mrežama

Booking com logo

Camping Experience

Kampujte nadomak Beograda – Camping just near Belgrade

Special prices for camping groups, camping clubs and associations.
Poseban aranžman za grupe kampera, kamping klubove i udruženja.

Rezervišite danas - Book Today
Book

Udobno se smestite

Vama na raspolaganju… At your service

Camping prices

Check our prices throughout the season.
Check availability

€22/ pitch
Camping 2016
  • Camping pitch (motorhome/caravan/trailer tent)
  • Power outlet
  • Chemical toilet disposal
  • Village household and traditional restaurant
Book now