Mi volimo Zornića kuću, zavolećete je i vi...

Dobro nam došli. Kažu za nas: Srbija na jednom mestu. Upoznajte naš tim...

Kao i svaku kuću, pa i ovu našu, od Zornića, ne čine samo zidovi, krovovi, lepo imanje, nego i lepi, dobri i vredni ljudi koji se brinu da svaki vaš dolazak bude još jedna lepa priča za sebe, da odete srećni, siti i zadovoljni… i da se odmah pitate kad ćete sledeći put ponovo kod nas.

Naša priča

Raditi u Zornića kući je svojevrsna privilegija. Opuštena atmosfera, dobar kolektiv i uzajamno poštovanje, vredan rad i smisao za humor jesu upravo vrednosti koje negujemo i zbog kojih posao prerasta u zadovoljstvo.

Posetite nas ove sezone!
Rezervišite danas

Osnivač i idejni tvorac

Elvis Zornić, osnivač Zornića kuće

Elvis Zornić

Osnivač

Tvorac Zornića kuće, vizionar, prirodnjak, esteta i vredan kolega i saradnik.

Otkupio je ovo imanje u Baćevcu pre više od 13 godina i iz pepela podigao seosko domaćinstvo i uz pomoć brata Denisa, zajedno sa svojim timom, stvorio oazu koju njegovi prijatelji, poznanici i brojni drugi Beograđani rado posećuju, u potrazi za dobrim odmorom, hranom i mirom.

Upoznajte Dragana, Galeta i Mikija

Oni će se pobrinuti da se udobno smestite i maksimalno uživate u našem domaćinstvu.

Dragan Ivankovic

Dragan Ivanković

Menadžer

Dragan je menadžer našeg domaćinstva. Uvek nasmejan, vedar, opušten i spreman da vas dočeka, smesti i obezbedi ugođaj kakav upravo i očekujete u Zornića kući. Krasi ga strpljenje i pozitivna energija i to ćete brzo i sami videti u komunikaciji s njim. Sa nama je od 2008. godine…

Zornica kuća - Gale

Gavrilo Lojanica – Gale

Domaćin

Gale je naš čovek za sve. Jednom rečju: Domaćin. Gale se stara o svim tehničkim detaljima u našem domaćinstvu i gotovo da ćete ga videti više puta u roku od nekoliko minuta na više različitih mesta u domaćinstvu, pa ćete verovatno pomisliti da ima brata blizanca. Uvek vedrog lica, spreman da pomogne i pronađe rešenje za bilo koji problem.

Miroslav Petrovic, Zornića kuća

Miroslav Petrović

Konobar

Miroslav s pravom nosi titulu prvog konobara Zornića kuće. Od prvog dana rada domaćinstva, od 2008. godine, sa mnogo ličnog iskustva trudi se da Vam uvek pruži domaćinski prijem i profesionalnu uslugu. Pravi čovek da prepozna Vaš ukus i preporuči neka od brojnih vrsta rakija i vina, ali i izvrsnu hranu u svim kombinacijama. Zadužen za profesionalni odnos osoblja i maksimalan ugođaj svih posetilaca.

Sead Serdarevic - Zornica kuca

Sead Serdarević

Održavanje

Sead je zaposlen kod nas od 2012. godine. Ima veliki zadatak da naši drugari iz zoo vrta uvek budu siti i lepo raspoloženi.

Možete ga videti u najrazličitijim kutcima domaćinstva.

Dušica Petrović

Kuvarica

Izuzetan timski igrač. Uz visoki radni elan i veliko iskustvo rada u ZK timu doprinosi visokom kvalitetu naših jela.

Milan Milosavljevic Deroks

Milan Milosavljević Deroks

Umetnik

Milan je umetnička duša našeg sela, u pravom smislu te reči. Art direktor, zaposlen od septembra 2015. godine. Dva murala koja krase zidove stare konjušnice, likovi Jimija Hendrixa i Radoslava Mihailovića Točka, njegovih su ruku dela. Vodi art atelje koji se nalazi u domaćinstvu i stvara brojna umetnička dela i zanimljive instalacije širom etno sela.

Art Radionica

Leptir, Butterfly - Zornica kuca

Katarina Ivakić

Komunikacije

Katarina upravlja našim digitalnim komunikacijama i odnosima sa javnošću od jula 2017. godine.

Aleksa Ilić

Konobar

Startujući bez prethodnog iskustva, svakim danom daje značajnu notu visokom kvalitetu servisa naše kuće. Izuzetno ljubazan, sa puno energije izvršava sve radne zadatke.

Mirko Marinković

Konobar

Budući veliki profesionalac. Poput kolege Alekse, bez prethodnog radnog iskustva, ostvario je veliki napredak. Krasi ga izuzetno strpljenje i snalažljivost. Znalački izlazi na kraj sa svim izazovima.

Pedja Dimitrijevic, skola jahanja

Predrag Dimitrijević

Instruktor jahanja

Peđa je rođen 1989. godine. Vredan, komunikativan, pedantan.
Iskusan instruktor jahanja, velikog radnog iskustva. Do sada radio u KK “Aranđelovac”, “Wining line racing team” Kragujevac, KK “N” Beograd. Veliki ljubitelj i vrstan poznavalac konjičkog sporta.

Jahanje u Zornića kući

Booking com logo

Imate pitanja?

The place is located not far from the road to the Adriatic sea. If you are travelling with a trailer, you can have a rest in the camp, or stay in a traditional hotel, with the nearby barns of horses, and little zoo. The air is fresh and clean. I would recommend this place for the weekend leasure.
Teodora-B
SinishasGreat but cheap food, nice surroundings...