Kompletan jelovnik je sastavljen od tradicionalnih jela sa područja BALKANA, pažljivo odabranih da zadovolje sva vaša čula. Namirnice koje se koriste za pripremu stižu iz različitih krajeva SRBIJE. Za predjelo preporučjemo koziji sir sa STARE PLANINE i čuveni sjenički sir, a iz SJENICE nam dolazi i Sudžuk. Baćevačko meze upotpunjuje i najfiniji sir iz PIROTA. Svežu lepinju možete namazati kajmakom iz BAJINE BAŠTE. Gurmanski obroci su najbolji u NEGOTINU, te iz tog kraja stižu kobasice i kulen. Neka druga vrsta kobasice dolazi sa KOSMAJA. U okolini KOSMAJA se pronalaze i beru tartufi, od kojih spremamo razne sosove za najkvalitetnije bifteke. Sve ispod sača je uvek najbolje, teletina je sa GOLIJE.a jagnjetina sa TARE. Tamo gde se pase trava.

[erm_menu id=767]

[erm_menu id=650]