4 godišnja doba

Proleće Jesen

Tople prolećne i jesenje boje pozivaju vas na odmor. Nebo je plavo i prošarano oblacima, polja i šuma su zeleni. Idealno za opuštanje.

Ako se i promoli koja kap kiše ili pak pljusak tu je zatvorena bašta iz koje, uz razne gurmanluke, možete posmatrati okolinu. Sve je kao u bajci.

Vrelo leto zove u hlad

U letnjim danima beg od vrućine možete potražiti na 30 km od Beograda u selu Baćevac. Kao zatočeno u vremenu, ovo etno domaćinstvo nudi tradicionalnu hranu, uživanje u prirodi i izležavanje na ćilimima prostranim po travi.

Kako biste upotpunili vikend Zornića kuća vam nudi još sadržaja kao što su mini zoo vrt, dečije igralište, mini ergelu, poni konja kao i velike rasne konje za ljubitelje jahanja. Ponesite samo dobro raspoloženje, zagrejte gume i pravac Zornića kuća.

Zima zima, e pa šta...

Priroda ide na spavanje a budi se vatra u kaminu. Iako nema veselog cvrkutanja ptičica i hladnoća steže sve oko sebe, zimski dani su puni radosti. Zimsku tišinu razbija dečija graja i škripa drvenih sanki.

Obučeni u toplu odeću, dečaci i devojčice sa osmehom na licu trče po belom prekrivaču. Neki malo stariji od njih će uživati u lepoti zime dok budu šetali po snegu ili sedeli uz kuvano vino i rakiju pored našeg kamina. Predivan pogled sa prozora našeg restorana okićenog u novogodišnjem ruhu čini da se nalazite u nekom nestvarnom svetu.