4 godisnja doba

PROLEĆE

Tople prolećne boje pozivaju vas na odmor. Nebo je plavo i prošarano oblacima, polja i šuma su zeleni.

Idealno za opuštanje.

Ako se i promoli koja kap kiše ili pak pljusak, tu je zatvorena bašta iz koje, uz razne gurmanluke, možete posmatrati okolinu i uživati u čarima prirode. Sve je kao u bajci.

VRELO LETO ZOVE U HLAD

U letnjim danima beg od vrućine možete potražiti na selu u hladovini.

Kao zatočena u vremenu, Zornića kuća vam pruža nesvakidašnji osećaj uživanja u prirodi dok se izležavate na ćilimima prostranim po travi.

Ponesite samo dobro raspoloženje, zagrejte gume i pravac Zornića kuća!

JESEN

„Kad bi se godina mogla smjestiti u sat, jesen bi bio sat čarolije.“

Iako su kiša, oblačni dani i sumorno, sivo nebo mnogima asocijacija na jesen, setite se da je ono i godišnje doba intenzivnih boja, bogatstva prirodnih plodova, đakonija i mirisa koja će probuditi sva vaša čula.

ZIMA

Zima zima, e pa šta je…

Dok priroda ide na spavanje, vatra se u kaminu budi. Iako nema veselog cvrkutanja ptičica i hladnoća steže sve oko sebe, zimski dani su puni radosti. Tišinu razbija dečja graja i škripa drvenih sanki.

Obučeni u toplu odeću, dečaci i devojčice sa osmehom na licu trče po belom prekrivaču. Neki malo stariji od njih uživaju u lepoti zime dok šetaju po snegu ili sede uz kuvano vino i rakiju pored našeg kamina. Predivan pogled sa prozora našeg restorana okićenog u novogodišnjem ruhu čini da se osećate kao da ste u nestvarnom, čarobnom svetu.