Inštalacija i otvoreni letnji restoran

Inštalacija

Rustična sala neobičnog naziva „Inštalacijaˮ je nama posebno drag i važan projekat koji smo dugo i postepeno gradili. Naziv je dobila po svojoj prvobitnoj nameni na imanju „Zornića kućeˮ, a to je štala. Prostor se iz godine u godinu menjao, a kapacitet od 150 ljudi dozvolio je prilagođavanje različitim potrebama naših gostiju – teambuilding, konferencije, proslave, svadbe, pa čak i dnevne žurke.

Ova rustična sala, zimi ušuškana senom i dvama kaminima koja će ugrejati sve naše goste u hladnim danima, „Inštalacijaˮ leti pruža mogućnost uživanja u prirodnom ambijentu, natkrivenom ali pritom otvorenom sa svih bočnih strana, što ovu salu čini naročito prijatnom za boravak u toplim, letnjim danima.

PIKNIK JE U MODI

Tokom lepog vremena očekuje vas novo iskustvo u „Zornića kućiˮ. Možete uživati u hrani i piću kao na pravom pikniku. Domaćinski meni čeka vas na „Štala baruˮ, koji je zamišljen kao koncept samousluživanja u okviru kojeg vam naše ljubazno osoblje priprema ono što ste poručili. Jedino što vam potom preostaje jeste da izaberete jedan od ćilima na travi kod „Eco Wood Stage-aˮ, prepustite se ukusima domaće hrane, osvežavajućih napitaka, opuštajućim zvucima prirode i najlepšem zalasku sunca nad baćevačkim nebom, dok vaši mališani uživaju na igralištu na otvorenom u seoskim čarima i igrama.

„Štala barˮ je otvoren vikendom i za uživanje na ćilimima vam nije potrebna rezervacija.