Konaci

Kontaktirajte nas na recepcija@zornicakuca.rs

UŠUŠKANI U PRIRODI

Konaci, neprocenjivi biser našeg imanja, građeni su od prirodnih materijala u šumadijskom stilu sa primesama Mediterana. Sa zasebnim kolskim ulazom i udaljeni od restorana, konaci predstavljaju pravu oazu mira. Njihova naročita ušuškanost u prirodi doprinosi potpunom ugođaju i relaksaciji gostiju.

LEPO I UDOBNO

U sastavu konaka nalaze se recepcija, terpezarija, tri dvokrevetne, osam bračnih, jedna superior soba i vešernica. Osim toga, konaci poseduju sobu koje je prilagođena licima sa invaliditetom.

Sve sobe su opremljene LCD TV, kablovskom televizijom i bežičnim internetom (Wi-Fi). Svaka od njih poseduje sopstveno kupatilo sa tuš-kabinom i sredstvima za ličnu higijenu. Ambijentalno su uređene masivnim nameštajem sa modernim detaljima

DRUŽENJE U RAZLIČITIM AMBIJENTIMA

U okviru hotela nalazi se prostrana bašta, u kojoj se svi gosti mogu družiti i uživati u miru, tišini i pogledu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ukoliko pak želite da svoju kancelariju premestite u prirodu, naši konaci pružaju mogućnost organizovanja poslovnih aktivnosti u sali opremljenoj za sastanke kapaciteta do 15 osoba.