Događaji

DOGAĐAJI

U etno-domaćinstvu „Zornića kućaˮ možete organizovati svoje događaje različitog tipa. Na raspolaganju vam stoji celo domaćinstvo, koje je u potpunosti na otvorenom i u prirodi, kapaciteta do 500 ljudi. Rustična „Inštalacijaˮ, koja broji 150 mesta, odličan ja izbor za organizovanje konferencijskih događaja i team-buildinga, ali i za vaše najbitnije događaje poput venčanja, rođendana, krštenja i drugih proslava. Osim nje, ako ste više za zatvoreni prostor, na raspolaganju vam je sala unutar restorana koja broji 40 mesta i nalazi se u nepušačkoj zoni. Tu je i drvena bašta, koja je u zimskom periodu zatvorenog, a u letnjem otvorenog tipa, sa kapacitetom do 45 mesta u pušačkoj zoni. Za manje team-buildinge  i poslovne sastanke, unutar hotela nalazi se sala za 15 ljudi.

Naše prostorije opremljene su platnom, projektorom i flip chardom, a uz doplatu možemo obezbediti i rasvetu i zvučnike.

AKTIVNOSTI ZA KOMPANIJE I ORGANIZACIJE

U sklopu imanja, pored restorana na raspolaganju vam je i multifunkcionalni /coworking prostor „Inštalacija“, koja poseduje svu potrebnu tehničku i internet (optički kabal) strukturu za održavanje poslovnih  sastanaka, konferencija, događaja i „ team building-a”  kapaciteta do 150 ljudi.

Zajedno sa vašim zaposlenima, zamenite zatvoreni kancelarijski prostor, uobičajno mesto sastanka, sa radom u opuštenoj atmosferi, okruženi prirodom van gradske gužve.

Očvrsnite svoju vezu unutar tima kroz zajedničke aktivnosti i doživljaje, da bi kasnije dobru energiju i timski duh primenili i na radnom mestu.

Upotpunite vaše druženje prijateljskim takmičenjem u streličarstvu, stonom tenisu, mini-fudbalu, odbojkom na pesku ili se oprobajte u jahanju konja.

Osetite čari seoskog ambijenta i timskog rada kroz spremanje zimnice, kuvanje ajvara ,svadbarskog kupusa, pečenje krompira i  pita u furuni.

Nudimo vrhunske specijalitete  domaće kuhinje.

Mogućnost organizovanja poslovnih ručkova sa unapred definisanim set menijem, kao i švedskih stolova za veći broj gostiju.

KAŽI DA

Venčanje u prirodi nije moguće samo na filmu – zakažite svoje u „Zornića kućiˮ i učinite ga jedinstvenim. U tradicionalnom seoskom ambijentu, naša rustična „Inštalacijaˮ doprineće da atmosfera na vašem venčanju bude nesvakidašnja. U tome će svakako učestvovati I tradicionalna domaća hrana I piće, koji se mogu poslužiti po obroku ili u vidu švedskog stola – na vama je da izaberete. Takođe, dobrodošlicu vam može poželeti omladina u narodnoj nošnji koja će vas, kao u stara dobra vremena, poslužiti pogačom, slatkim i vodom. Veoma nam je važno da znate da prilikom organizovanja venčanja u „Zornića kućiˮ, naše domaćinstvo ne ograničava mladence u pogledu svoga tima, pa tako možete sami odabrati fotografe, dekoratere, muziku I drugo, ali vam ih I mi možemo preporučiti – vaš dan je samo vaš, učinite ga čarobnim.

ROĐENDANI

Zaboravite bučne i zagušljive igraonice sa gomilom plastike i sunđera. Mi vam nudimo prirodno okruženje sa animatorom koji će osmisliti igre prilagođene vašem detetu I njegovim afinitetima. Kada je reč o hrani I piću, ono je takođe pripremano sa posebnom pažnjom, pa su tako ćevapi od najkvalitetnijeg mesa obroci namenjeni deci, koja ih najviše I vole, dok smo za osveženje pripremili najlepše prirodne sokove.

Za one malo starije, ali koji su još uvek deca u duši, „Zornića kućaˮ je idealno mesto da povedete prijatelje i opustite se uz dobru muziku i čašu vina i na taj način proslavite svoj rođendan u prirodi. U večernjim časovima, ceo ambijent pretvara se u šarenilo boja reflektora sa pozornice. Budite i vi deo te scene.