Događaji

Kaži da

Venčanje u prirodi – san svake romantične i zaljubljene devojke. Dobrodošlicu vam može poželeti omladina u narodnoj nošnji sa slatkim i vodom ili pogačom. U tom stilu može vas zabaviti KUD ili drugi orkestri.

Tradicionalna vrhunska domaća hrana i piće mogu se poslužiti kao Švedski sto ili po obroku. Seoski ambijent uz potpuni moderni komoditet.

Predahnite na ćilimu ili na balama slame i sena, fotografišite se sa životinjama, šetajte po livadi, maštajte o budućem životu..

Rođendan

Zaboravite bučne i zagušljive igraonice sa gomilom plastike i sunđera. Mi vam nudimo prirodno okruženje sa animatorom koji će u skladu sa vašim detetom osmisliti igre. Poučne i neobične, zanimljive deci. Obroci su prilagodeni njima, npr. ćevapi od najkvalitetnijeg mesa, koje oni najviše vole. Za osveženje pripremili smo prirodne sokove.

Za one malo starije, a još uvek detinjaste Zornića kuća je idealno mesto da povedete prijatelje i opustite se uz dobru muziku i čašu vina. U večernjim časovima ceo ambijent se pretvara u šarenilo boja reflektora sa pozornice. Budite i vi deo te scene.

Malo lufta od posla

Zornića Kuća za evente koristi celo domaćinstvo. Možete birati štalu sa oko 150 mesta ili restoran sa istim brojem, kao i 45 mesta unutar kuće ili drvenu salu sa 50 mesta. Mladenci i gosti mogu prespavati u okviru Konaka, gde je i sala sa 20 mesta i terasa. Prirodno etno okruženje je upotpunjeno sa odličnim WI-FI-jem. Posedujemo platno, projektor, flip chard, a uz doplatu možemo obezbediti rasvetu i zvučnike. U okviru COWORKING SPACE organizujemo rad u seoskom ambijentu: kuvanje ajvara, svadbarskog kupusa, pečenje krompira i pita u furuni, spremanje zimnice, slikanje u ateljeu itd. A za one sportske tipove: odbojka na pesku, stoni tenis, mali fudbal, jahanje, orjetiring...